Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Dit kan Connect Your Dots voor jou betekenen.

Deel deze video:
People around a table
Connect Your Dots is een community die ondernemers en hun samenwerkers doet bouwen aan een sterk gefundeerd verhaal waardoor ze persoonlijke en zakelijke groei realiseren. 

Vanuit ons engagement werken we via groeitrajecten, opleidingen, persoonlijke begeleiding en events aan jouw groei-doelen qua marketing, sales en communicatie zodat jij jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving kunt waarmaken.

Het is verleidelijk om gewoon dóór te gaan met je dagelijkse activiteiten, uitdagingen en beslommeringen. En tegelijk is het een grote valkuil. Omdat groeien ook te maken heeft met durven stilstaan. Met een kritisch oog jezelf en je onderneming te durven bevragen.

Elien: “Wij komen vaak mensen tegen die ons vragen om hun website te vernieuwen, een nieuwe brochure te ontwerpen of een leuke Facebookcampagne te bedenken … Maar hoe passen deze acties in hun grotere plaatje?”

Sarah: “We halen mensen uit hun onderneming en laten hen werken aan het fundament van hun onderneming. Van daaruit kan groei weer gericht vorm krijgen. Wanneer heb jij voor het laatst de tijd genomen om jouw solide basis stevig onder de loep te nemen?”

Karen: “Weet je dat je grootste kostenpost het geld is dat je had kúnnen verdienen? Doeners met ambitie hebben de behoefte om hun verworven inzichten te implementeren. Wij geven hen hiervoor de ruimte. Connect Your Dots is gericht op ondernemers die bereid zijn een stap terug te nemen om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

People discussing

“You can’t connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards.” - Steve Jobs

Creactiv - marketing & communicatie
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Leadinfo Certified Partner
  • Creactiv
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A239437 voor Advies en DV.O239436 voor Opleiding.