Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Groepsbegeleiding voor ondernemers.

Ben je actief in een bepaalde sector en heb je vragen die je ook bij andere ondernemers terug hoort? Dan is een coachingstraject in groep de oplossing. Specifiek voor jullie noden starten we een traject op waarbij we ingaan op jullie vragen, noden en gewenste resultaten. Per groep stemmen we af hoe vaak we samen komen, wat aan bod komt en hoe we dit samen aanpakken. 
groepscoaching voor ondernemers
De groepscoaching kan ook opgestart worden binnen één onderneming met als doel: de kennis en begeleiding aan te passen aan de sector, de organisatiewerking en jouw specifieke noden. We geloven dat je de slagkracht en de impact bij de implementatie kunt versnellen en versterken als je dit traject samen doet met je collega's. 

De samenstelling van de groep kan gekozen worden in functie van een te behalen resultaat in een korte tijdspanne of als ‘innovatieve denkoefening’ in het teken van een herpositionering van de onderneming.

Ready to connect your dots?

We gaan enkel in zee met ondernemers die bereid zijn om kritisch naar zichzelf en hun onderneming te kijken en die 100% commitment geven om hun vooropgestelde doelen te implementeren. Deze doelen en het wederzijds commitment worden tijdens het intakegesprek in kaart gebracht. Samen gaan we voluit voor jouw resultaten! Klaar om je dots te verbinden en een ijzersterk fundament te leggen richting jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving?