Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Bootcamp, 5 dagen voor ondernemers, met ondernemers

Samen met andere ondernemers werk je gedurende 5 dagen intensief aan de belangrijkste fundamenten van je onderneming: je merkbelofte, je diensten en/of producten afstemmen op tendensen, je doelgroep(en) definiëren, je waardeladders per doelgroep opmaken, etc. Met als resultaat: marketing, communicatie, verkoop, op één lijn voor de ultieme medewerkers- en klantbeleving.


Tijdens het bootcamp vliegen we er stevig in om op 5 dagen tijd je business, idee of concept te transformeren tot een consistent geheel. Tijdens dit intensief programma ga je aan de slag met andere ondernemers en zoomen we gefocust in op jou en je onderneming. Je wordt volledig ondergedompeld in marketing, communicatie, verkoop, beleving, en alles wat daarbij hoort. We nodigen je uit om te blijven overnachten in Mechelen en combineren ons programma met gezonde voeding en beweging zodat je laser scherp je dots op één lijn zet. Het resultaat? Jouw marketing, communicatie en verkoop, op één lijn voor de ultieme medewerkers- en klantbeleving.

5 intensieve dagen

Gedurende 5 dagen reiken we thema’s aan die je onderneming doen groeien door je marketing, communicatie, sales, klant- en medewerkersbeleving op één lijn te brengen. We duiken dieper in je doelgroepen, helpen je om je USP’s (unieke eigenschappen) te vertalen naar ESP’s (emotionele eigenschappen), en buigen ons samen over je waardepropositie, sales funnels, communicatiekanalen en advertentiemogelijkheden. We nemen je geen taken uit handen, maar begeleiden je bij het finetunen en implementeren van je marketingstrategie. Het resultaat: jouw doelstellingen worden omgezet in concrete acties die je winst opleveren op tal van vlakken.

5 intensieve dagen die starten met een kick-off (9u tot 15u) + afterwork sessie (16u30-19u). De week nadien werken we 4 opeenvolgende dagen intensief samen aan ons bedrijf. Mogelijkheid om te overnachten in Mechelen met bijhorende ochtend- en avondactiviteiten. Hierdoor blijf je in een gefocuste mindset.

Dit bootcamp is voor jou als je ...

  • bereid bent om gedurende één week intensief aan de slag te gaan met je marketing, communicatie en verkoop op één lijn te plaatsen om gerichter je doelgroepen te bereiken en meer verkoop te realiseren.
  • je mentale en visuele merkidentiteit beter op elkaar wil afstemmen om congruent te zijn in alle facetten van het zakendoen.
  • essentiële stappen wil zetten naar een consistent communiceren en handelen in samenwerking met je medewerkers, partners, leveranciers, contractors, etc.
  • bereid bent om bewust stil te staan bij je onderneming en zo nieuwe trends en groeikansen te ontdekken én te benutten.
  • op zoek bent naar geëngageerde expert-ondernemers die jou ondersteunen bij het in kaart brengen van je doelstellingen en je begeleiden bij het implementeren en behalen ervan.

Ready to connect your dots?

We gaan enkel in zee met ondernemers die bereid zijn om kritisch naar zichzelf en hun onderneming te kijken en die 100% commitment geven om hun vooropgestelde doelen te implementeren. Deze doelen en het wederzijds commitment worden tijdens het intakegesprek in kaart gebracht. Samen gaan we voluit voor jouw resultaten! Klaar om je dots te verbinden en een ijzersterk fundament te leggen richting jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Leadinfo Certified Partner
  • Creactiv
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A239437 voor Advies en DV.O239436 voor Opleiding.