Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Groeitraject, 8 weken voor ondernemers, met ondernemers

Samen met andere ondernemers werk je gedurende 8 weken intensief aan de belangrijkste fundamenten van je onderneming: je merkbelofte, je diensten en/of producten afstemmen op tendensen, je doelgroep(en) definiëren, je waardeladders per doelgroep opmaken, etc. Met als resultaat: marketing, communicatie, verkoop, op één lijn voor de ultieme medewerkers- en klantbeleving.


Dit traject van 8 weken gaat over het samenbrengen van denken, zeggen en handelen. Geen losse promo-acties maar een consistente visie en engagement, die terug te vinden zijn in je bedrijfscultuur, marketing, verkoop, klantbeleving en de communicatie over je producten en diensten.

Livedagen

We komen samen om expertise en kennis te delen, inspirerende ideeën en praktijkvoorbeelden te geven, tips en advies te krijgen van ons én van de andere ondernemers daar aanwezig. Bovendien geven we jou ook de ruimte en ondersteuning om dit alles te implementeren in jouw onderneming.

Wekelijkse verdieping

Wekelijks ontvang je een opdracht ter verdieping van het programma. We blijven nauw in contact en gaan samen voor het mooiste resultaat. Voor deze wekelijkse verdiepingen gebruiken we een mix van tools zoals calls, (live) webinars, boeken, video's, checklists, templates, podcasts, etc.

Dit traject is voor jou als je ...

  • je marketing, communicatie en verkoop op één lijn wil plaatsen om gerichter je doelgroepen te bereiken en meer verkoop te realiseren
  • je mentale en visuele merkidentiteit beter op elkaar wil afstemmen om congruent te zijn in alle facetten van het zakendoen.
  • essentiële stappen wil zetten naar een consistent communiceren en handelen in samenwerking met je medewerkers, partners, leveranciers, contractors, etc.
  • bereid bent om bewust stil te staan bij je onderneming en zo nieuwe trends en groeikansen te ontdekken én te benutten.
  • op zoek bent naar geëngageerde expert-ondernemers die jou ondersteunen bij het in kaart brengen van je doelstellingen en je begeleiden bij het implementeren en behalen ervan.

Ready to connect your dots?

We gaan enkel in zee met ondernemers die bereid zijn om kritisch naar zichzelf en hun onderneming te kijken en die 100% commitment geven om hun vooropgestelde doelen te implementeren. Deze doelen en het wederzijds commitment worden tijdens het intakegesprek in kaart gebracht. Samen gaan we voluit voor jouw resultaten! Klaar om je dots te verbinden en een ijzersterk fundament te leggen richting jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving?

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Leadinfo Certified Partner
  • Creactiv
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A239437 voor Advies en DV.O239436 voor Opleiding.