Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks
Bootcamp van 5 dagen

Bootcamp - november 2021

Tijdens het bootcamp vliegen we er stevig in om op 5 dagen tijd je business, idee of concept te transformeren tot een consistent geheel. Tijdens dit intensief programma ga je aan de slag met andere ondernemers en zoomen we gefocust in op jou en je onderneming. Je wordt volledig ondergedompeld in marketing, communicatie, verkoop, beleving, en alles wat daarbij hoort. We nodigen je uit om te blijven overnachten in Mechelen en combineren ons programma met gezonde voeding en beweging zodat je laser scherp je dots op één lijn zet. Het resultaat? Jouw marketing, communicatie en verkoop, op één lijn voor de ultieme medewerkers- en klantbeleving.

Bootcamp voor ondernemers - november 2021

Bootcamp met 5 intensieve dagen - november 2021
  • 16 t.e.m. 20 november (maandag t.e.m. vrijdag - volledige dagen met afsluit op 20 november om 17u)
  • Mogelijkheid om te overnachten in Mechelen


Investering met KMO-Portefeuille waarbij tot 30% subsidie mogelijk is. 

Voor het bootcamp van 5 dagen betaal je €4.995 excl. btw. Voor dit deel kan je 30% subsidie aanvragen via de kmo-portefeuille. Voor de locatie, het cursusmateriaal, catering en overnachting betaal je €295 excl. btw. Optioneel kan je kiezen voor de all-in formule met overnachtingen, ochtend- en avondactiviteiten en volledige catering. Hiervoor betaal je €750 excl. btw extra. 
Wat zeggen onze deelnemers?

Deel dit event:

“You can’t connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards.” - Steve Jobs

Creactiv - marketing & communicatie
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Leadinfo Certified Partner
  • Creactiv
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A239437 voor Advies en DV.O239436 voor Opleiding.