Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Engagement. Passie. Doorzettingsvermogen.

Connect Your Dots is ontstaan vanuit de gedrevenheid die Elien, Karen en Sarah bij elkaar terug vinden. Door samen te werken ontdekten ze hun complementariteit dat er voor zorgde dat ze persoonlijke en zakelijke groei bij hun klanten konden realiseren. Bij Connect Your Dots ben je in goede handen als je een partner zoekt die veelzijdig, creatief, geëngageerd is en die doorzet tot jij jouw resultaat hebt behaald.
Vrouwelijke ondernemers

Wie zijn we?

Elien Defraeije
“I don't do fashion. I'm fashion.” ― Coco Chanel
Karen Van Heuckelom
“You only live once, but if you do it right, once is enough.” ― Mae West
Sarah Vandewoude
"Life is a journey, not a destination.". ― Ralph Waldo Emerson

Dromers, denkers, doeners.

We zijn geen roepers. We zijn dromers, en we zien het groots. We zijn denkers én doeners. We zitten niet stil. Met ons en met ons kan je bouwen. Klaar om je dots te verbinden en een ijzersterk fundament te leggen richting jouw ultieme klanten- en medewerkersbeleving?

Raad en daad

Door de belangrijkste componenten - people, sales, marketing en communicatie - op één lijn te zetten, maak je jouw authentieke(merk)belofte bij elke klant- en medewerkersbeleving waar. Onze kennis en ervaring helpt jou hierbij.

  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Leadinfo Certified Partner
  • Creactiv
  • Wij zijn erkend dienstverlener door de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille met erkenningsnummer DV.A239437 voor Advies en DV.O239436 voor Opleiding.