Logo Creactiv
Over Connect Your DotsTips & tricks

Groeitrajecten, opleidingen en events

Ontdek onze kalender met groeitrajecten, opleidingen en events. Deze gaan van het opmaken van een merkbelofte tot social selling en employer branding.
Merkvisibiliteit, Marketing, Social Media
7 juli 2020 Creactiv

Meer merkvisibiteit door slim social media gebruik

Slecht getargette advertenties op Facebook zijn een gekende bron van ergernis. Maar toch heb je sociale media nodig om je merk op de kaart te zetten en te houden. Hoe doe je dat dan, nu eenrichtingsverkeer en pushcommunicatie definitief hebben afgedaan? Je ontdekt het tijdens onze workshop-slash-brunch op 7 juli!

Employer Marketing, ambassadeurs
30 juli 2020 Creactiv

Medewerkers zijn je beste ambassadeurs

Klant is koning! Of toch niet? We merken vaak dat organisaties zo gefocust zijn op hun klanten dat ze hun medewerkers uit het oog verliezen. Die laatsten dienen dan voornamelijk om klanten zo goed mogelijk te servicen.

Employer Marketing, ambassadeurs
13 augustus 2020 Creactiv

Social selling in de praktijk: maak je eigen ‘social selling’-salesplan

Elke business is gebaseerd op sterke relaties. Aan tafel zitten en praten met je prospects, of de telefoon vastpakken en een babbel doen: dat blíjft. Maar daarnaast kun je niet om de opkomst van social selling heen. Social selling helpt je op een strategische manier je netwerk in kaart te brengen en te verzilveren.

Social media, marketing
27 augustus 2020 Creactiv

Waardecreatie: haal meer uit je sociale media

Sociale media bieden je organisatie héél wat opties. Zoveel opties dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Klinkt herkenbaar? Tijd om orde op zaken te stellen. Tijdens deze dagopleiding leren we je hoe je meer haalt uit je social media kanalen.

Ambassadeurs
3 september 2020 Creactiv

Verbaas je klanten keer op keer

Het ultieme doel voor jouw onderneming? Je klanten en medewerkers omtoveren tot ambassadeurs die je spontaan aanbevelen bij vrienden, familieleden of collega’s. Dit is de meest authentieke vorm van reclame. Maar hoe zorg je keer op keer voor die wow-ervaring? Tijdens onze ontbijtsessie leer je hoe elke beleving de relatie met je klanten kan versterken. Resultaat? Méér impact, méér klanten, méér verkoop.

Bedrijfscultuur, engagement
10 september 2020 Creactiv

Bedrijfscultuur: Personeel aantrekken en behouden

The war for talent is minstens zo belangrijk als de strijd om klanten. Moeite om vacatures in te vullen of om medewerkers aan boord te houden? Of wil je vermijden dat je werknemers in de verleiding komen om het elders te gaan zoeken?

Marketing, onderzoek
30 september 2020 Creactiv

Inspirerende bedrijfsculturen onder de loep

Je onderneming is uniek. En da's maar goed ook. Maar dat betekent niet dat het verboden of zinloos is om je te laten inspireren door andere bedrijven!

Marketing, communicatie
15 oktober 2020 Creactiv

Richt je pijlen op het juiste publiek

De basis van marketing en communicatie? Je boodschap op het juiste moment bij de juiste personen krijgen natuurlijk! Maar daarvoor moet je héél precies weten wie je doelgroepen zijn. Een vaag beeld volstaat lang niet …

Marketing, klantrelaties
29 oktober 2020 Creactiv

Waarom ‘iedereen’ niet jouw ideale klant is

Je wil zoveel mogelijk mensen bereiken met je merk. De verleiding om – in alle oprechtheid – te verkondigen dat ‘iedereen jouw klant is’ is dan ook groot. Maar het lukt jammer genoeg nooit om iedereen met de juiste boodschap op het juiste moment te benaderen.

Marketing, klantrelaties
10 november 2020 Creactiv

Marketing betekent ook: naar je klanten luisteren!

Een veelgebruikte salesregel is: ‘luister 80% van de gesprekstijd naar je klant en praat zelf maar 20%.’ Dit druist misschien in tegen je neiging om veel te praten (je bent dan ook trots op je product of dienst!). Maar er valt in marketing evengoed heel wat te zeggen voor die 80/20-regel. Hoe je hem toepast? Je komt het te weten op onze afterwork op 10 november.

Marketing, klantrelaties
26 november 2020 Creactiv

Een marketingplan gebaseerd op luisteren naar je klant

Je ziet marketing waarschijnlijk als een manier om je boodschap bij je klant te krijgen. Dat klopt ook, maar ‘t is lang niet het volledige verhaal. Tijdens onze dagopleiding van 26 november zoomen we in op marketing als een luisterend oor.

Contentmarketing, strategie
3 december 2020 Creactiv

Hoe geef jij je content in 2021 vorm?

Het einde van het jaar is hét moment om terug te blikken. Helemaal akkoord. Maar wij kijken eigenlijk liever vooruit, zodat jij 2021 sterk kunt inzetten. Hoe dan, vraag je je af? Door tijdens onze lunchsessie van 3 december de content voor te bereiden die je in 2021 gaat brengen. Er zijn namelijk heel wat mogelijkheden, zowel qua vorm als qua kanalen!

Contentmarketing, strategie
15 december 2020 Creactiv

Staat je content voor 2021 al op punt?

Het nieuwe jaar komt nu wel heel dichtbij! We geloven dat je er 200% klaar voor bent, maar misschien kunnen we je helpen om écht een fikse voorsprong te nemen op andere ondernemers en bedrijven … Benieuwd hoe we dat doen?

“You can’t connect the dots looking forward. You can only connect them looking backwards.” - Steve Jobs

Creactiv - marketing & communicatie
  • Dienstverlener voor de KMO-portefuille
  • Sideways
  • Creactiv